livet

EN LJUVLIG FÖRSOMMARDAG

Var kom denna härliga värme ifrån, liksom?! Det känns som att minusgraderna inte är särskilt långt borta bakåt i tiden. Och igår fick vi en ljuvlig försommardag!

 

Morgonsolen faller så vackert in i köket. Innan jag ens började med frukosten slet jag fram kameran och fotade grönsakerna. Och de som känner mig förstår allvaret i bilderna när jag väljer att fota framför att göra frukost. 🙂

 

Jag mår som allra bäst när jag får varva lite pyssel och fix med avkoppling. Och det fick jag igår. Här pågår förberedelser för 50-årsfest nämligen. Och A är en sån man som vill ha en trädgård som är tipp topp. Åtminstone de delar som är färdigställda. Han håller på att göra om en del. Jag gillar att jobba i trädgården så inte mig emot. Det tvättas fönster (jag veeet, de finns inte i trädgården), det klipps buskar, det sås fröer i köksträdgården, det jämnas till en yta för ett extra kylskåp under ett tak. Ja, ni fattar. Men allt i lugnt tempo eftersom vi har benkoll på läget och har börjat tidigt.

 

Att kunna gå runt i trädgården i bikini till en bit in på kvällen när det nyss var minusgrader är ju hur underbart som helst. För att inte tala om att ligga i en solstol och bara koppla av och känna hur solen värmer. Love it!

 

Och att sen fixa fräsch mat på grillen är ju inte helt fel. Gjorde mitt eget Gott för själens laxpaket.

 

Slog på stort och fixade även dessert. Så enkelt som fruktsallad och hackad mörk choklad.

 

Hoppas ni hade en lika härlig dag!

Även idag har vi en ljuvligt solig morgon. Ibland blir man riktigt glad då väderprognosen inte stämmer med verkligheten. Idag ska det visst handlas lite mera plantor och köpas det beställda vinet och ölen till kalajset. Och ännu mera trädgårdshäng förstås.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.