en blogg för att utmana

ROSÉ I SOLEN PÅ EN SLITEN BÄNK

Finns det nåt mer somrigt än ett glas rosé i solen på en sliten bänk!? Så mysigt!

 

Helt oväntat blev det en tredje ledig dag med fint väder igår. Lite mulet var det mitt på dagen igår och det kändes som att det skulle börja åska när som helst. Men nej då, molnen drog bort och det blev superhärligt väder igen på eftermiddagen och kvällen.

 

Eurovision fick avsluta kvällen. Jag såg fram till att Sveriges bidrag levererades, sen somnade jag, och vaknade i slutet på omröstningen. Jamen det gick ju riktigt bra, får man väl säga.

Även denna morgon strålar solen från en klarblå himmel och jag sitter ute och gör detta inlägg. Underbart ju!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv