livet

DET VAR VARMT OCH SOLIGT, MEN RÄTT BLÅSIGT

 

Sista dagen på semestern ägnades åt båtliv igen. Det var varmt och soligt, men rätt blåsigt. Tänkte att vi kanske kunde hitta lite lä i nån vik.

 

IMG_4930 båt snett framifrån x

Så här ser båten ut när den ligger i hamn med fullt kapell uppe och stängt.

 

IMG_4926 båt framifrån x

Och en bild nästan rakt framifrån.

 

IMG_4954 båt styrbord x

Av mina tre veckors semester har vi varit ute med båten i åtta dagar.

 

IMG_4958 båt bakifrån x IMG_4963 båt babord x

Jag skickade ut maken på en runda medan jag stod på en brygga och fotade. Bra att ha bilder på båten i farten när det är dags att sälja.

 

IMG_4985 simmare x

Vi kastade ankar i en vik. Plötsligt kom det två långdistanssimmare längs vasskanten. Ser ni de två små prickarna i vattnet, haha?!

Det var så blåsigt trots att vi låg i en vik så det var inte kul. Vi åkte tillbaka till hamnen igen och bryggseglade. Gjorde lunch och läste lite.

 

IMG_4942 diskmedel x

Det här mina vänner är århundradets dyraste diskmedel. Jag köpte flaskan på ÖoB för 10 kr. Dels tyckte jag att det var en lagom storlek och sen tyckte jag flaskan var rätt snygg och skulle passa där i båtpentryt. Det var bara det att som diskmedel betraktat så var det värdelöst! Bara att hälla ut skiten och fylla upp med Yes. Jaja, jag fick en snygg flaska för 10 kr i alla fall, hehe.

Trots att jag skriver det här sex timmar efter att vi lämnat båten så snurrar det fortfarande i skallen. Nej jag är ingen båtmänniska, men jag kämpar för makens skull!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.