livet

VACKERT KERAMIKFAT PASSAR BRA PÅ LUCIAMORGON

Vi visste nog båda två direkt att det där keramikfatet måste få följa med hem. Vi hittade det på julmarknaden på Hammarskogs Herrgård på första advent. Eller okej, det var A som hittade det först. Bäst att tillägga det för jag tror han är lite stolt över att jag tyckte det var lika fint som han.

Och att jag också tyckte att vi skulle köpa fatet. Jamen ni ser ju! Så himla vackert!

Vackert keramikfat
Vackert keramikfat

Det är så vackert så att det får stå på soffbordet hela tiden. Det är ju visserligen rött, men inte julrött, så jag kommer nog inte ta bort det efter jul. Så välarbetat och fint!

Invigning av vårt nya keramikfat
Invigning av vårt nya keramikfat

På luciamorgon hade jag som vanligt ställt klockan för att fixa fika och titta på luciaframträdandet på SVT.

Jag hade hemmajobbardag och A är sjuk så vi var hemma båda två. Han ville att jag skulle försöka skaka liv i honom då det var dags. Jag lyckades och han kom upp.

Jag brukar i princip alltid mysa så här på denna morgon. Just i år var programmet extra bra tyckte jag. Riktigt fin sång, bra soloframträdanden och en bra präst som pratade lite. Toppen! Och A tyckte att vi hade riktigt mysigt och att sändningen var bra också. Vilken tur jag hade! Och vilken tur jag hade som fick inviga vårt nya keramikfat!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.