DET VAR DIMMA DÅ JAG LÄMNADE OCH NU ÅKER JAG TILLBAKA

Det var en fantastiskt vacker dimma, första-advent-helgen, då jag lämnade norra Dalarna senast. Och nu åker jag tillbaka över midsommar.

 

Det var dimma då jag lämnade

Det var dimma då jag lämnade

Även förra midsommarhelgen var jag där. Då på ensamäventyr. Här är ett av inläggen från resan till Idrefjäll.

 

Förra gången då jag åkte upp var dagen efter den första dejten med A. Hela helgen kände jag mig lite bubblande pirrig och samtidigt undrande. Vad var det där för en filur? Jag var helt klart nyfiken. Vi hade en intensiv sms-kontakt hela helgen. Varvat med att jag gjorde mina små utflykter.

 

Och jag skickade bilder… Han sa att han gärna hade varit där… Jag minns att jag tänkte… ”tänk om det här är Han… tänk om just han är med mig nästa gång…” Och jaaa, nu är vi påväg att fira midsommar på det där stället. Det stället som jag lämnade i dimma nån dag efter första dejten!

Må bäst!

Det här inlägget postades i resor - långa & korta. Bokmärk permalänken.

En kommentar till DET VAR DIMMA DÅ JAG LÄMNADE OCH NU ÅKER JAG TILLBAKA

  1. Pingback: OM EN MIDSOMMARAFTON I FJÄLLEN OCH LITE TILL - Gott för själenGott för själen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *