en blogg för att utmana

KÖKSTRÄDGÅRD, SÅLÅDOR ELLER PLANTERINGSBÄDDAR

Köksträdgård, sålådor eller planteringsbäddar. Eller kalla det vad du vill. Men vi har i alla fall en egen odling av lite grönsaker.

 

Köksträdgård, sålådor eller planteringsbäddar

Köksträdgård, sålådor eller planteringsbäddar

Eller ska jag vara riktigt ärlig så är det ju A’s odling eftersom den är hemma hos honom. Men jag fick den stora äran att så fröerna tidigare i våras. Så det är ju lite min odling också 🙂

 

Grönsakerna frodas verkligen så nu kan vi fylla ett par badkar ifall vi skulle vilja.

 

Det blir toppen att kunna plocka sallad, dill, rädisor och gräslök till midsommarmaten.

 

Jag har testat att så lite sånt här förr, men det har långt ifrån blivit så här bra. Det är nog jorden, placeringen, noggrannheten vid sådden och omsorgen efteråt som gjort sitt till. Riktigt härligt är det iallafall!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv