en blogg för att utmana

INSPIRATION OCH TIPS PÅ RESMÅL ÖVER HELA VÄRLDEN

Vill du ut och resa, inom Sverige, Europa eller övriga världen, men vet inte riktigt var? Funderar du på Antarktis, Färöarna eller Östtimor? Eller kanske lite mera vanliga Australien, Spanien eller Thailand? Vill du ha inspiration eller idéer på resmål från över 150 länder? Eller kanske bara läsa härliga resereportage och drömma dig bort?

 

 

Jamen då måste du bara kika på den här sidan! Peter och Helena på Freedom travel driver en fantastiskt härlig reseblogg. Förutom att göra superbra resereportage bjuder de på lite vardagsinlägg från bland annat husbåten de bor på och de bjuder verkligen på sig själva. Och förutom att de gör egna inlägg har Peter dammsugit typ hela Internet på resereportage och länkat till inlägg från ungefär 100 olika svenska resebloggare! Vilket jobb!

 

På den här sidan hittar du deras egna restips i Sverige och övriga världen.

Självklart var det den första sidan jag surfade runt på då jag skulle välja resmål inför min kommande semester. Det blev Samos i Grekland och Berlin.

Alla bilder i det här inlägget är från mina egna resor till California, New York, Tallinn, Åre, Idrefjäll och Fulufjället.

Må bäst!

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv