en blogg för att utmana

BILDER FRÅN VERKLIGHETEN

Ibland är det roligt att pyssla och styla lite extra då man ska ta en bild till bloggen. Men ibland är det roligt att bara bjuda på bilder från verkligheten.

 

Som här. Frukost på sängen bland skrynkliga lakan. Påslakan och örngott som är typ 20 år gamla, men såååå sköna! Och en ful grytlapp under grötskålen så jag inte ska bränna mig då jag håller i den. Inte så bloggvänlig bild 🙂

 

Jag tog lite sovmorgon igår. Jag jobbade hemifrån eftersom jag skulle på läkarbesök mitt på dagen. Ibland väljer jag att passa på att gå till gymmet eller ta en löptur och ibland väljer jag att bara sova.

 

Skönt att kunna ta en fikapaus på balkongen i solen på förmiddagen.

 

Även här syns den bistra verkligheten. Tappade blommor på golvet, en kartong som ska tas till återvinningen vilket århundrade som helst, en pellis utan blommor och med gula blad, en kruka med en avknipsad dillplanta och en extreeeemt lessen gräslöksplanta. Jaja, tur man inte har större bekymmer än så! 🙂

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv