en blogg för att utmana

SEMESTERN ÄR ÖVER OCH DET ÄR DAGS FÖR VARDAG

 

Det är bara att inse hårda fakta, semestern är över och det är dags för vardag. Det är lätt att känna att man vill vara kvar i en härlig semesterbubbla, men när jag tänker efter så känns det rätt skönt med vardag på sätt och vis.

 

Vi kom hem från Berlin natten till igår. Tvättade, plockade, tog det lugnt och försökte hålla kvar semesterkänslan.

 

Bilderna är tagna tidigare i somras. De får bli ett symboliskt minne över en dundersommar! Tänk vad vädret kan ändra sig snabbt. Typ 20 grader mindre på en vecka! I helgen har det verkligen blivit ett symboliskt slut-på-semestern-väder. Så grått, regnigt och kallt. Jo, det är rätt skönt med vardag ändå!

Ha en bra start på veckan!

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv