en blogg för att utmana

LITE NYTT FRÅN ARTWOOD

Det händer inte alltför ofta numera att jag köper saker till hemmet. Ända sedan jag flyttade in i min hyrestrea för 1,5 år sedan har det känts som att det är tillfälligt. Jag vill ju ha nåt eget boende, alltså ett hus eller bostadsrätt, på sikt. Därför har det inte känts som nån idé att köpa så mycket. Förutom några småsaker på resa. Det brukar kännas roligt.

 

Lite nytt från Artwood

Lite nytt från Artwood

Men för ett tag sedan då vi roadtrip’ade så hittade jag lite smått från Artwood. Kuddfodral och pläd i varma jordnära färger.

 

Milt, men ändå mönstrat och med lite liv.

 

Och pläden! Så skön! Och så läcker stickning. Love it!

Jag har ju mest svart, brunt och beige i min inredning, med några färgklickar ibland. Men nu när det går mot höst så kändes de här rätt. Alltså Artwood! Gillar det mesta därifrån!

Må bäst!

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv