inredning livet

PÄRLHYACINTER OCH ANDRA LÖKVÄXTER

Det är ju en underbar tid nu då man kan köpa hem pärlhyacinter och andra lökväxter. Ljuset kommer tillbaka och solen tittar fram mer och mer.

pärlhyacinter

Just den här krukan pärlisar har jag haft i ett par veckor och den är fortfarande fin. När jag köpte en sån, förut en gång, så höll den sig bara ett par dagar. Vet inte vad som är normalt. Minns inte det. I vilket fall är jag glad över den här krukan pärlhyacinter.

pärlhyacinter

Det har varit några långa arbetsdagar med bokslut så det är skönt att det är fredag idag. Jag kommer inte att jobba så länge ikväll. Då tar jag hellre det i helgen om jag behöver. Får se hur dagen ter sig. I vilket fall måste jag vara klar med bokslutsrapporteringen senast måndag kl 8.

Ikväll är vi åter i rutinerna. Bad och middag med brasa. Förra helgen fick vi ju hoppa över det. Så det längtar vi efter nu.

Önskar er en toppenfredag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.