en blogg för att utmana

GALEN VECKA OCH JULFEST

 

Puh, skönt att det är fredag. En hemma-jobbar-fredag dessutom. Har haft en galen vecka på jobbet.

 

Den galna veckan har bestått av bland annat månadsbokslut, introduktion av en konsult och haft anställningsintervju. Lååånga dagar! Skönt att jobba hemifrån idag och få lite lugn och ro. Åtminstone ljudmässigt och spring-i-korridoren-mässigt.

 

Mysigt att vakna sakta med stjärnor och stakar som lyser upp i mörkret. Nu ska jag sparka igång jobbdatorn och få undan saker som jag tvingats pausa under veckan. Hoppas på att stänga ner hyfsat tidigt i eftermiddag. Ska försöka hinna med att röra på mig under dagen också. I nån form.

Ikväll ska jag på julfest med A’s jobb. Det blir julbord med underhållning, i Västerås. Bäst att jag sköter mig bland A’s jobbarkompisar. 🙂

Vad ska ni ha för er?

Må bäst!

2 kommentarer

  • Karin skriver:

    Varför är det alltid så där att det blir så mycket på jobbet i december? Lika varje år. Ta hand om dig, ha en skön helg nu. Kram

    • Lena skriver:

      Jaa, du, varför december. Kanske för att alla plötsligt kommer på att man faktiskt har en massa kvar att hinna med innan årsskiftet. Eller nåt 🙂

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv