en blogg för att utmana

JULLUNKEN FORTSATTE

 

Den långsamma jullunken fortsatte igår på juldagen. Efter en sen frukost med de två ungarna som övernattat plockade jag lite efter julfirandet och barnen plockade ihop sin packning. Vi kollade lite på en stand up-show och fick skratta lite igen.

 

När de dragit vidare så plockade jag ihop min packning och åkte till A. Vi tog en prommis i solnedgången och sen in i värmen för en glögg.

 

Bilderna är hemifrån mig på julafton. Grangirlanden köpte jag för nåt år sedan på Blomsterlandet. Den är så fin och ser helt verklig ut. Slingan med kottar på rep fyndade jag i år på rean på samma butik dagarna innan jul.

 

Igår kväll kvar vi bjudna till A’s föräldrar på kalkonmiddag. Jättetrevligt och gott som vanligt.

Så snart vi gjort oss i ordning efter frukost idag ska vi bege oss till Härjarö naturreservat för en liten vandringstur. Det var riktigt länge sen vi hann med det så jag har verkligen längtat efter det!

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv