livet

JULLUNKEN FORTSATTE

 

Den långsamma jullunken fortsatte igår på juldagen. Efter en sen frukost med de två ungarna som övernattat plockade jag lite efter julfirandet och barnen plockade ihop sin packning. Vi kollade lite på en stand up-show och fick skratta lite igen.

 

När de dragit vidare så plockade jag ihop min packning och åkte till A. Vi tog en prommis i solnedgången och sen in i värmen för en glögg.

 

Bilderna är hemifrån mig på julafton. Grangirlanden köpte jag för nåt år sedan på Blomsterlandet. Den är så fin och ser helt verklig ut. Slingan med kottar på rep fyndade jag i år på rean på samma butik dagarna innan jul.

 

Igår kväll kvar vi bjudna till A’s föräldrar på kalkonmiddag. Jättetrevligt och gott som vanligt.

Så snart vi gjort oss i ordning efter frukost idag ska vi bege oss till Härjarö naturreservat för en liten vandringstur. Det var riktigt länge sen vi hann med det så jag har verkligen längtat efter det!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  3 januari, 2019 at 01:43

  Vilka mysiga bilder! Jag hoppas att ni hade det riktigt mysigt hos A’s föräldrar och att vädret var fint i Härjarö.

  Kram Ulrica

  • Reply
   Lena
   13 januari, 2019 at 07:18

   Ja, det är alltid mysigt hos svärisarna. De är så lättsamma!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.