livet

TIO DAGARS JULLEDIGHET ÄR NU ÖVER

Tio dagars julledighet kändes som en evighet i starten. Men jisses vad fort det kan gå. Visserligen har ju ett antal dagar varit fyllda med familjeumgänge, som såklart är jättemysigt, men ändå.

Tio dagars julledighet
Tio dagars julledighet

Lite halvtråkig väder har det varit, förutom nån enstaka solig dag. Ganska många dagar under julledigheten i år har det faktiskt varit ett vitt landskap ändå. Det är vi inte för bortskämda med. När vi inte umgåtts med familjen har vi försökt få lite saker uträttade. Bland annat är vi klara med hallförvaringen (sånär som på spegeldörrar), vi har burit in ett skåp från garaget till kontoret och burit ut en byrå från walk-in-closet’en till garaget och vi har satt upp ett draperi mellan sovrummet och klädkammaren. Vi har varit ute på en liten hike och vi har skottat snö tre gånger. Jag har kommit en bra bit på väg med bilderna i telefonen från safariresan (vill ladda ner och strukturera upp dem och spara på extern hårddisk).

Och vi har tagit det väldigt väldigt lugnt. Så lugnt att jag blir vansinnigt trött. Jag blir liksom trött av att vila och ta det lugnt, men det är väl det jag behöver då.

Nu stundar årets mest intensiva månader, särskilt nu i början. Men redan efter tre arbetsdagar blir det ledigt i fyra dagar, hehe.

Då kavlar vi upp ärmarna och kör då! Ha en fin start på året och veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  4 januari, 2022 at 04:37

  Oj, vad ni har hunnit med mycket på samma gång som ni haft det lugnt :-).
  Önskar er allt det bästa för det nya året!!
  KRAM Ulrica

  • Reply
   Lena
   5 januari, 2022 at 05:42

   Ja, vi hann faktiskt en hel del.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.