inredning livet

FREDAGSMYS MED SPABAD OCH BRASA

Att ha fredagsmys med spabad och brasa har verkligen blivit tradition för oss. Och lördagsmys också för den delen, hehe. I princip varje fredag och lördag har vi badat sedan premiärbadet på långfredagen.

Andreas brukar tända upp några lyktor innan vi hoppar i. Jättemysigt!

Det kan ju tyckas bli lite tjatigt, men näe. Det är det inte. Vi brukar börja med badet. Varva ner, ta ett glas, lyssna på musik och prata om veckan i en timme eller två. Här är inlägget om då vi invigde badet under blå himmel.

fredagsmys med spabad och brasa

Sen går vi in och byter om. Medan Andreas klorerar badet och tänder brasan så lagar jag maten oftast. Sen äter och chillar vi en stund innan mina ögon trillar ihop vid 10, hehe. Helt hopplöst trött på kvällarna. Särskilt på hösten och särskilt på fredagar och särskilt intensiva arbetsfredagar.

Så brukar det gå till här hemma med fredagsmys med spabad och brasa och middag.

Idag ska vi vintersäkra det allra sista i trädgården. Tömma vattentunnor och kannor, plantera ner murgröna och alunrot som finns i krukor. Och ta in olivträden. Det ska bli rätt många minusgrader i veckan. Sen ska vi fortsätta med inneprojektet som vi håller på med. Vi kommer inte komma så mycket längre idag heller eftersom vi har annat att pyssla med och det är ju inte speciellt många timmar dagsljus.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  3 december, 2022 at 09:24

  Härligt att ni verkligen använder badet! Jag vet många som skaffat bad, men sedan blir det inte använt så ofta … Verkar väldigt mysigt!!

  • Reply
   Lena
   4 december, 2022 at 07:54

   Ja, vi har redan fått en hel del valuta för pengarna. Så härligt!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.