livet

SÖMNBRIST DE LUX

Jisses vad jag har sovit i natt. Jag måste ha haft sömnbrist de lux! Jag. Var. Så. Trött igår kväll så A fick bädda ner mig, typ, redan vid halv tio. Sen skulle jag försöka titta färdigt på Så mycket bättre, men det slutade med att han fick ta av mig glasögonen. Sen vaknade jag vid sex, då hans dotter skulle iväg och jobba, men lyckades somna om och vaknade först när klockan ringde vid åtta. Det är inte likt mig, kan jag säga.

 

Så, dags att dra på en liten shoppingrunda!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  9 december, 2018 at 11:30

  Ibland säger kroppen vila och då finns inget annat att göra än att vackert lyda…
  Hoppas du haft en fin 2:a advent <3
  Kram Anna

  • Reply
   Lena
   11 december, 2018 at 09:19

   Ja, det är ju så. Kroppen protesterar ju emellanåt och då är det bara att lyssna, i den mån man kan 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.