en blogg för att utmana

SÖMNBRIST DE LUX

Jisses vad jag har sovit i natt. Jag måste ha haft sömnbrist de lux! Jag. Var. Så. Trött igår kväll så A fick bädda ner mig, typ, redan vid halv tio. Sen skulle jag försöka titta färdigt på Så mycket bättre, men det slutade med att han fick ta av mig glasögonen. Sen vaknade jag vid sex, då hans dotter skulle iväg och jobba, men lyckades somna om och vaknade först när klockan ringde vid åtta. Det är inte likt mig, kan jag säga.

 

Så, dags att dra på en liten shoppingrunda!

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv