en blogg för att utmana

ÄNTLIGEN KOM VINTERN

 

Äntligen kom vintern. Jag törs knappt säga det, men jag känner faktiskt så. Det har liksom varit varken eller i flera månader, typ. Mörkt, fuktigt och runt nollan. Jamen hur kul är det på en skala?

 

I veckan har det varit 7-11 grader kallt och för ett par dagar sedan kom typ en decimeter snö. Det är ju visserligen rätt tungt att gå i, men det var så härligt på gårdagens lunchpromenad. Det blir liksom mera av att jag tar mig ut när jag jobbar hemifrån än på jobbet. Där kan jag förstås också ta en prommis, men det blir inte av så ofta.

 

Tyvärr är det rätt halt på cykelvägar och trottoarer så man får gå försiktigt. Häromdagen vurpade jag på parkeringen på jobbet. Det gick bra. Det kändes mest fånigt 🙂

 

Det blir nog en prommis idag också. Sen ska jag vara med på en timmes webinar om att vara influencer. Lite tips och inspiration och pepp är alltid kul.

Vad ska ni ha för er denna lördag!

Må bäst!

2 kommentarer

  • Tina ME skriver:

    Härliga bilder! Jag är lite kluven till det där med snö. Gillar det när jag ska åka skidor och jag gillar att det blir ljust och vackert men ogillar att det blir så halt. Har så lätt för att halka omkull. Har svart bälte i det. Kramar till dig och ha en fortsatt fin helg! //Tina

    • Lena skriver:

      Tack Tina! Nä, precis. Det där med halkan är ju inte kul. Det är därför det är så bra med riktig vinter med mycket snö och kyla. Då är det inte lika halt. 🙂

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv