livet

Man vill ju liksom inte vara av med telefonen i flera dagar

SONY DSC

SONY DSC

Puh, en galet intensiv vecka är till ända! Snart i alla fall. Utbildning på jobbet i två dagar, två kvällar med blogg-skoj, och föreläsningshelg i Gävle. Förutom allt det vanliga då som ska hinnas med.

I våras tappade jag min två veckor gamla lur i marken så skärmen sprack. Sen dess har jag dragit mig för att lämna in den. Man vill ju liksom inte vara av med telefonen i flera dagar. Men, det här fantastiska stället dök upp på näthinnan och allt löste sig. Innan jag åkte till Gävle i fredags eftermiddag så lämnade jag in telefonen, betalade 200:- extra så fick jag hämta den efter en timme. De finns på en massa ställen i landet. Kan det bli bättre?!

Vis av min lärdom så bad jag dem sätta på en plastfilm över skärmen. Dessutom fick skinnväskan på bilden följa med hem. Himla fiffigt med korthållare och telefonpenna. Nu jädrans ska den inte gå sönder mera.

Snart blir det soffhäng framför Allt för Sverige. Bästa programmet!

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Lotta
  26 oktober, 2014 at 10:53

  Du är i gott sällskap! Min telefon flög i marken två gånger igår (vet inte hur det gick till men nu ser telefonskrället ut som den ska haverera totalt vilken minut som helst). Jag tog det som en signal att det var dax för mig att beställa en ny 😉

  Superbra med snabb service!! Och snyggt med skinnväskan. Ska satsa på något liknande.

  KRAM!

 • Reply
  ullis
  27 oktober, 2014 at 05:33

  Ja det är bra att de där finns, klant Malin har varit dit ofta med sin mobil. Ica appen måste jag nog också ladda ner och……. pssst du har 257 meddelanden att läsa…..suck!!!

  Kram ullis

 • Reply
  Linda
  27 oktober, 2014 at 05:50

  Älskar Allt för Sverige!!!! Jag och J grät båda två redan efter ett par minuter in på första avsnittet. Galet bra!

  Kram Linda

 • Reply
  Susanne
  28 oktober, 2014 at 12:44

  Det låter toppen, klart man inte kan vara utan mobilen längre än nån timme!

  Oj, det var inte dåligt med mail du hade att svara på;)

  Det har jag missat, vad är det för program..?

  KRAM

  • Reply
   Lena
   30 oktober, 2014 at 09:11

   Sorry, för sent svar. Det är ett program på SVT med Anders Lundin. Ett antal personer från USA, med svenska rötter, tävlar om att få träffa sina svenska släktingar under en middag.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.