livet

Lite ynklig

SONY DSC

Känner mig lite ynklig. Så ni får gärna tycka synd om mig.

Jag råkade vara kaxig i lördags och säga att jag aaaaldrig är sjuk. Som jag minns var jag senast sjuk då jag tog svininfluensavaccinet för typ fyra år sen. Det kan hända att jag också sa i lördags att jag ibland saknar att vara sjuk. Ni vet så där att man bara ligger i sängen eller soffan och tittar på tv och läser. Jag inser nu att jag inte skulle sagt nåt. I måndags vaknade jag med halsont och igår slog förkylningen till ordentligt. När jag hade ett berg med snorpapper framför mig framåt lunch så åkte jag hem från jobbet. Idag jobbade jag bara en liten stund.

Men i morgon tänker jag vara frisk för jag har så mycket roligheter inbokade både lördag och söndag. Och då funkar det ju inte att vara ynklig. Så jag tar mig nog en whirre, som någon uppmanade mig att göra.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lotta i USA
  28 mars, 2014 at 08:17

  Krya på dig Lena! En whirre är alltid bra och specillt när man känner sig ynklig. Jag kanske tar en jag med 😉

  KRAM!

 • Reply
  CreandoPhoto
  28 mars, 2014 at 11:59

  Kan hända hjälper det om vi tycker riktigt, riktigt synd om dig. Då kanske vi skrämmer bacillerna på flykten fortare än kvickt. Så nu gör jag det. Tycker vääääääldigt synd om dig! Och skickar kryakramar i stora lass!

 • Reply
  Fru Sederblad
  29 mars, 2014 at 07:15

  Helt rätt! Vi är INTE sjuka!!

 • Reply
  mammaxtre
  29 mars, 2014 at 08:38

  Ynklig är inte kul att känna sig. Krya på dig!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.