livet

EN STILLA OCH TYST SÖNDAGMORGON

Här pågår en stilla och tyst söndagmorgon. Jag lyckades sova nästan ända till åtta. Låg kvar en stund i sängen och bara kopplade av. Skönt när det känns bara. Oftast vill jag bara upp.

Hittade ett par gamla bilder från gamla huset innan vi rev det. Men frukosten kommer att se lika dan ut här i lägenheten om en liten stund. Apropå riva huset. Igår tog vi en utflykt till Danderyd för att titta på framför allt en taklampa. Det var en rätt stor butik, men bara nåt sällskap till så det kändes ändå okej att gå in. Kan tyckas onödigt att besöka butiker i pandemitider, men vissa besök är mer viktiga än andra. Det är nämligen så att vi kommer att behöva hjälp av elektrikern i nya huset att sätta upp en taklampa. Lite enklare när det är 4,3 i takhöjd och finns byggställningar på plats. Vi får se om det blir just den lampan.

I butiken fanns även damkläder. Oooootur! 😉 Två skjortor och ett par julsaker på rea fick följa med hem.

Stilla och tyst söndagmorgon
Stilla och tyst söndagmorgon

Igår när vi kom hem tog vi tag i papperskaoset kring husprojektet. Ni vet ritningar, offerter, fakturor, anteckningar, kallelser till möten i olika högar här och där. Så frustrerande. Nu gjorde vi så att Andreas får vara chef över ritningspärmen och sånt. Och jag är chef över pärmen med offerter, avtal och fakturor. Alla nöjda och glada. 🙂 Sen satte vi igång att sortera in hela rasket.

Får se vad vi hittar på idag. En prommis blir det nog allt, även om det är gråväder. Jag ska nog börja förbereda ett blogginlägg om när husleveransen kom så ni får se. Publicerar i veckan. Sen har vi ju minst sagt en hel del annat att ta tag i också. Det har varit en stilla och tyst söndagmorgon. Resten av dagen blir kanske inte riktigt lika stilla och tyst.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    MÅNDAG - Gott för själen
    18 januari, 2021 at 05:51

    […] lördags var vi på en liten utflykt och igår blev det en hemmadag. Vi tittade igenom hur det ser ut med efterlevandeskydd ifall nån av […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.