bygga nytt

VÄLKOMNA TILL VÅRT NÄSTAN FÄRDIGA HUS

Välkomna till vårt nästan färdiga hus. Typ. Eller inte nästan färdigt alls. Det både känns som att det snart är klart och att det är en evighet kvar. Ni kanske ändå vill hänga med på en rundtur där jag låtsasbor.

Välkomna till vårt nästan färdiga hus
Välkomna till vårt nästan färdiga hus

Välkomna in i entrén. (Sen får vi bortse ifrån att varken jag eller Andreas tänkte på att jag öppnar åt fel håll, hehe).

Jag hann inte duscha innan du kom på besök så nu får du vänta lite medan jag gör mig klar i stora badrummet.

Så där ja. Då var duschningen klar. Här har jag satt mig till bords. Jag hoppas att just du sitter mitt emot! 🙂

Vi har ätit färdigt och satt oss i soffan för att titta lite på tv. Om nu soffan står där. Kanske står den på andra ledden 😉

Vi tröttnade på tvn och har satt oss för att chilla framför braskaminen istället. Ni ser kaminen där va’? Det där silverfärgade röret med rött lock som sticker upp.

Nästa gång jag kan välkomna er så är det nog lite mera inrett :-)
Nästa gång jag kan välkomna er så är det nog lite mera inrett 🙂

Nu har vi umgåtts en hel kväll. Du har åkt hem och jag har lagt mig i sängen.

Kanske lite väl blåsigt och kallt boende just där och då. Idag kommer det att bli liiiite mera färdigt hus. Idag kommer nämligen husleveransen. Igår byggdes det byggnadsställning och lastbilarna kom upp på kvällen. Vi är lediga på förmiddagen för att kunna fota och filma. Redan vid lunch beräknas väggblock och takstolar vara monterade. Innan dagen är slut räknar de med att huset är vind och fukttätt! Imponerande!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  12 januari, 2021 at 01:05

  Men åh, men åh… så himla spännande och roligt att huset kommer idag! Helt underbart! Det brukar vara ett sånt där datum man kommer ihåg, ja i alla fall när huset är ”klart” samma dag 😉
  Nu har jag ju låtsashälsat på dig redan där på plattan, men jag skulle gärna sitta mittemot dig vid ert matbord. Någon gång… (ja, jag träffas gärna någonstans igen, som du skrev till mig tidigare!)
  Tack för feedback hos mig, jag har varit i kontakt med blogspot tidigare, när jag fick reda på detta första gången, i våras, men nope…ingen reaktion… Jag funderar på om det hjälper att bara skapa en ny adress, nytt namn… men troligtvis så kanske jag behöver en helt annan plattform??? Är inte alls någon teknisk dataexpert direkt… 😉 Flera har sagt att det nog egentligen inte alls har med min blogg att göra, att det lika gärna kan bero på den som surfar in hos mig. Så kan det nog säkert vara…? Skit-tråkigt är det minst sagt! 🙁
  Efter att jag har rensat och kollat inställningar så har jag blivit lite mer uppmärksam…och då kom jag att tänka på att när jag skriver in din adress i adressraden (på både dator och mobil), när din sida sedan öppnas…då står det ”inte säker” precis innan din adress… Säkert inget farligt, jag klickade på varningstecknet och fick veta att sidan inte var säker och att jag inte skulle lämna ut lösenord eller kortuppgifter, typ 😉 Visste du om att det var så?
  Lycka till med husresningen idag, det är väl i stort sett uppe nu 😉
  Kram/Maria

  • Reply
   Lena
   13 januari, 2021 at 06:27

   Det var så roligt igår att se hur allt växte fram!

   Jag hoppas verkligen att världen blir hyfsat normal snart så vi kan ses!

   Så tråkigt för dig att det är sådär knasigt med ”fula” sidor!

   Nej, jag visste inte att det var så att det kommer upp ”inte säker”. Jag får så själv när jag loggar in på wordpress (där jag gör inläggen). Men det trodde jag berodde på att jag varit utloggad ett tag. Men tack för info. Då ska jag be sonen titta på det! (Inte heller jag är nån teknisk expert, hehe).

 • Reply
  VINTERLANDSKAP SOM GAV MIG ENERGI - Gott för själen
  14 januari, 2021 at 07:15

  […] att ha jobbat mycket under veckan så var vi lediga i tisdags förmiddag. Då kom vårt nya hus. Så kul att vara med och se. Allt gick som på räls. Nu känns allt lite mera som på riktigt. […]

 • Reply
  EN STILLA OCH TYST SÖNDAGMORGON - Gott för själen
  17 januari, 2021 at 09:36

  […] det nog allt, även om det är gråväder. Jag ska nog börja förbereda ett blogginlägg om när husleveransen kom så ni får se. Publicerar i veckan. Sen har vi ju minst sagt en hel del annat att ta tag i också. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.