livet

EN JANUARILÖRDAG

 

Det blev en bra januarilördag igår med lite blandad kompott. Vaknade utvilad. Och det var verkligen välbehövligt efter den arbetsveckan.

 

På fredagkvällen var inte hjärnan med mig alls. Långa arbetsdagar med högt tempo sätter sina spår. Men är mäkta stolt över att jag lyckats hålla mig lugn genom hela bokslutsprocessen, så här långt. Åtta arbetsdagar med årsbokslut och jag har hållit mig lugn! Det har typ aldrig hänt förut. Men så har jag haft världens bästa stöttning också. A påminner mig, genom små sms, flera gånger om dagen att jag ska ta det lugnt. Det hjälper faktiskt jättebra. Dels av att jag blir påmind och dels att jag ju vill kunna berätta för honom vid dagens slut att jag lyckats hålla stressnivåerna nere!

 

Men. Även om jag inte stressat så blir det en tuff belastning på min ärrade hjärna med långa dagar. Så på fredagkvällen var jag nog inte så roligt sällskap. Men A känner mig vid det här laget och märker på mig, så han fixar och donar med mat och dryck och disk när jag spårar ur. Typ när jag gör två portioner ris till oss…. portionsstorlekar lämpliga för åldersgruppen 1-3 år… 🙂

 

Efter en god natts sömn så var jag på banan igen. Vi ägnade ett antal timmar åt att mota ner julen i sina lådor igen, hemma hos mig. Vi pausade med fika och lunch och gick en prommis runt Vattenparken. Med min vanliga tur så hade det strålande vädret bytts ut mot mulet väder när vi lagom kom ut. Det var såklart riktigt skönt ändå.

 

Efter att vi städat igenom lägenheten så gick vi ett varv på Mio. De öppnade en butik här i Enköping för kanske två månader sedan, men vi har inte hunnit besöka den förrän nu. Det fanns riktigt mycket fint. Men denna gång fick plånboken stanna kvar i fickan. 🙂

 

 

Under lördagskvällen fixade vi med mat och fortsatte lite med den nya hyllan som A köpt till vardagsrummet. Det kommer att bli så bra!

Efter en bra januarilördag har det nu redan hunnit bli söndag. De planer jag hade för dagen ändrades så idag stannar jag kvar hos A. Vi fortsätter nog med hyllan. Har vi tur så blir den nästan klar.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.