en blogg för att utmana

EN UNDERBAR START PÅ EN JANUARILÖRDAG

 

Vi fick verkligen en underbar start på en januarilördag. Tog en promenad i strålande sol och nån minusgrad, i ett lugnt tempo. Vi verkar ha hittat ett nytt favvoställe att strosa runt i. I alla fall om vi pratar platser i våra närområden.

 

Jamen ni ser ju. Så härligt att strosa runt på golfbanan. Skönt att passa på medan man kan gå där utan att riskera att få en golfboll i huvudet 🙂

 

Glad att vi ”hittat” dit. Jag kom på att vi ju faktiskt senare i vår och sommar kan gå dit för ett glas eller en bit mat. Självklart har vi ju vetat att golfbanan och restaurangen där har funnits i många år, men inte tänkt på att gå dit bara.

 

Vi skrotade runt. Lät A’s hund springa lös och sträcka ut ordentligt. Lekte lite med honom. Småpratade lite eller var bara tysta och njöt. Älskar att hämta energi och avkoppling i naturen. Det ger ett speciellt lugn och en skön harmoni i kroppen!

Det får givetvis bli en prommis idag också även om vi idag vaknade till en mulen och dimmig morgon.

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv