livet

JOBBA-HEMIFRÅN-FREDAG

 

Det var länge sen jag kunde skriva jobba-hemifrån-fredag. Men idag kunde jag slå till på den lyxen. Har slitit hårt nu i ett antal veckor, med långa dagar, så då är det extra skönt att slippa restiden en dag.

 

Kul att kunna fota i dagsljus för en gångs skull. Svängde förbi blomsterlandet igår kväll för att uppdatera blomsterprakten här hemma lite. Så härligt att vårblommorna nu börjar komma.

 

Jag startade denna jobba-hemifrån-fredag med ett pass på gymmet. Det var jättelänge sen nu. Tyvärr är det lätt hänt att prioritera bort träningen när det är långa dagar på jobbet. Känslan blir tyvärr att man bara vill vara hemma. Det bästa hade ju egentligen varit att ta sig iväg ändå, så får man lite extra energi och må-bra-hormoner i kroppen. Eftersom det var länge sen sist så var det såååå tungt. Men jätteskönt förstås ändå. Känner mig nöjd med dagens insats.

 

Efter att julpyntet tagits bort har lite annat fått komma fram. Ser ni vilken fin ljusstake jag fick i julklapp av min svägerska! Den är ju som gjord för mig. En kottljusstake! Efter att ha varit här på middag en gång så tänkte hon att den ljusstaken skulle kanske passa. Och så rätt hon hade!

 

Nähäpp, nu måste jag fortsätta jobba innan jag kan ta helg.

Önskar er en fortsatt fin fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.