en blogg för att utmana

MELLIS NÄR DET ÄR SOM BÄST

 

Ni som hängt här ett tag vet att jag inte funkar om jag inte får jämn tillförsel av mat och mellis, som ett barn. Alltså på riktigt, funkar inte. Jag tänker inte klart, jag blir yr i huvudet och blir lättretlig. Hjärnan stänger liksom successivt ner.

 

En banan i väskan är ett säkert kort. Banan äter jag i stort sett varje dag. Lätt och snabbt att få i sig lite tillskott.

 

 

Ibland tar jag också med mig turkisk yoghurt och granola. Det äter jag som ett till mellis strax innan jag ska hem om jag vet att jag ska träna eller om det blir en sen middag av annan anledning.

 

 

Eller som här, keso, skivad banan och kanel. Mellis när det är som bäst. Så gott, mättande och ger ett perfekt tillskott till energin tycker jag.

 

Mellis när det är som bäst

Mellis när det är som bäst

Skönt att ta en fikapaus och bläddra i ett gammalt magasin.

Nu ska vi göra oss i ordning för en tur till Erikslund i Västerås (shoppinggalleria med Ikea, bl a) för att uträtta lite. Sen ska vi försöka fånga in några plankor på vägen hem också.

Vad ska ni göra idag?

Må bäst!

2 kommentarer

  • När jag är ledig behövs inget mellis, då är jag tvärtom ganska dålig på att äta. Men när jag jobbar, blir jag nästan alltid hungrig kl 10 och måste ha lite knäckebröd som mellis för att hålla mig till lunchen kl 12,00. Idag har jag både hunnit med frukost och lunch, lite roligt shopping och en lite träff med dottern med sambo. Önskar dig en fin fortsatt helg.

    Kram Kajsa

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv