en blogg för att utmana

VARDAG SOM MÅSTE TUFFA PÅ

 

Då var det vardag igen då. Vardag som måste tuffa på. Hur ogärna man än vill det. Jag har ju visserligen redan jobbat tre dagar detta året, men det var ju kortvecka. Det är först nu som det känns på riktigt.

 

 

Många börjar jobba idag efter mååånga dagars ledighet. Andra har knappt varit ledig alls. Hur som helst så finns det en vardag för alla. En vardag att förhålla sig till. En vardag att försöka göra det bästa av. En vardag som är så pass okej så att man inte bara lever för helgen eller semestern. En vardag att ta kommandot över. Att sätta sig i förarsätet på sitt liv och inte bara åka med. Att inte bara se livet passera. Det är viktigt för mig i alla fall!

Önskar er en bra start på veckan och en fin vardag!

Må bäst!

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv