livet

ALLA HJÄRTANS-KVÄLLEN BLEV EN BESVIKELSE

 

Ja, tyvärr blev alla hjärtans-kvällen en besvikelse. Sällskapet var absolut ingen besvikelse. Det var stället vi var på som inte var till belåtenhet.

 

Till en början var det inte tänkt att jag och A skulle fira kvällen tillsammans. Han var upptagen med annat. Men det blev ändrade planer så vi bestämde oss för att gå ut och äta eftersom vi inte hade nåt planerat hemma. En sån dag vill jag gärna att det ska vara liiite extra. Typ falukorv kanske inte är jättetrevligt en sån kväll 🙂

 

Jag bokade bord på Queens arms. Där har vi varit ett par gånger tidigare och vi har varit nöjda.

 

Mysig pubatmosfär kändes passade denna kväll.

 

Jag beställde in fiskplanka. Den bestod av musslor, gratinerad hummer och grillad laxfilé med grönsaker och hummer- och champagnesås. Jamen, det lät ju gott och lite lyxigt. Men näe! Hummern var okej, men inte mer än så. Och laxen! Nä fy. Den smakade bara bränt. Och de som känner mig vet att jag inte är kräsen. Jag vet inte om det ens är fem gånger under hela mitt liv som jag sagt till personalen. Men nu gjorde jag det. Hon frågade om de skulle steka på en ny bit. Jag sa att de fick välja att ge mig en ny eller göra prisavdrag.

 

Biten var bra under det brända så jag kunde ju äta upp den om jag liksom skalade bort det översta lagret. Hon valde att komma in med en ny bit. Men helt otroligt. Den var inte bra den heller! Kocken hade nog glömt att använda både salt och peppar. Ren fisk utan kryddor är ju ingen rolig historia. Det är inte gott! De frågade om den var bättre. Jag kunde inte annat än att vara ärlig och hon konstaterade att det inte var deras dag att laga lax till mig helt enkelt.

Jag vill dock tillägga att musslorna var supergoda. Klockrena till och med. Och det sa jag till dem också.

 

Och A var nöjd med sin pepparbiff. Och vi har som sagt varit nöjda förut. Men nä, denna kväll blev en besvikelse för mig. Kvällen vände lite till det bättre då de sedan drog av 25% på priset på min maträtt. Snyggt jobbat!

Sen gick vi hem till mig och softade en stund innan det var dags att krypa till kojs.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.