hälsa & friluftsliv

DEN DÄR DAGEN KOMMER JAG ALDRIG ATT GLÖMMA

Det är nog så. Den där dagen, för ett år sedan, kommer jag nog aldrig att glömma. Jag och A hade nyligen träffats och vi höll på att lära känna varandra. Att jag gillade att röra på mig och då gärna genom friluftsliv visste han. Att han knappt hade varit i skogen, typ, visste jag.

 

Kommer aldrig att glömma den där dagen

Kommer aldrig att glömma den där dagen

x

Han följde med mig på en tur till Härjarö naturreservat en lördag för bra precis ett år sedan. Jag hade tur. Det var en sån där riktigt härlig dag. Ingen snö, som ni ser, och strålande sol. Det kändes nästan som vår i luften. Vi tog det lugnt. Stannade och fixade fika. Pratade. Gick lite till. Stannade och gjorde upp en brasa. Lagade mat. Lyssnade på små små isflak som klirrade mot varandra. Pratade ännu mera.

 

Och han gillade det. Han tyckte det var jättemysigt. Tyckte till och med att vi skulle kunna göra det igen.

 

Jag blev så himla glad att han gillade det. Man kan ju visserligen ägna sig åt friluftsliv ensam lite då och då, men det är ju så mycket trevligare om ens partner vill hänga med och dessutom gillar det. Sedan första gången har vi varit ute ett antal gånger. Vinter som sommar, vår som höst.

 

Så den där härliga januarilördagen kommer jag nog aldrig att glömma. Dagen då A följde med ut första gången och sa det här var riktigt mysigt. Dagen då han fick upp ögonen för friluftsliv. Dagen då han sa att han kunde göra det igen. Den dagen! Och resten är historia… 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  1 februari, 2019 at 05:15

  Fint att kunna dela upplevelser! 🙂

  • Reply
   Lena
   2 februari, 2019 at 03:37

   Japp! Mycket finare än att äventyra ensam!

 • Reply
  Ulrica
  3 februari, 2019 at 08:24

  En riktig fairytale med tanke på hur mycket du brinner för att vistas i skog och mark <3. Så härligt!!

  • Reply
   Lena
   9 februari, 2019 at 09:03

   Mm, jättehärligt! 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.