hälsa & friluftsliv

KOMMIT IGÅNG PÅ GYMMET IGEN

Så skönt att ha kommit igång på gymmet igen. Även om det varit lite sparsamt. Jag har nog aldrig nånsin varit så ur form som jag är nu. Blä! Nu måste det bli bättring!

kommit igång på gymmet
Kommit igång på gymmet

Jag har mer eller mindre alltid tränat. Inte jättemycket, men ändå regelbundet. Har tyckt om känslan i kroppen. Att känna mig stark. Att känna mig avslappnad i kroppen. Att känna mig pigg i huvudet.

Jag har varierat mellan, promenader, löpning och gymträning. Med PT och utan PT. För typ två år sedan sa jag upp mitt gymkort i samband med att vi skulle flytta till tillfällig lägenhet och riva huset. Då blev det så mycket fysiskt arbete ändå. Som att ta bort all marksten, flytta plantor, plocka ner takpannor, plocka ur fönster osv.

Sen när vi rivit huset då slog pandemin till. Jag vet att många gick på gym ändå, men jag hade ingen lust med det. Jag höll mig till löpningen. Sporadiskt. Jag vet inte varför, men jag hade lite svårt att komma igång och hålla mig till nån regelbundenhet. Kanske beror det på att vi flyttade in i nya huset och hade fullt upp med att komma i ordning och fixa trädäck.

kommit igång på gymmet

Och eftersom jag inte hållit efter träningen som jag egentligen vill och mår bra av så har det blivit som det blivit. Jag känner mig tung och trött i kroppen och lite ofokuserad. Men när pandemin lättade lite i höstas så slog jag till på ett gymkort och började lite smått. Det har varit väldigt lite folk där och alla har med sig spritflaska och trasa och torkar efter varje maskin. Så skönt att ha kommit igång på gymmet igen!

Och. Nu har jag köpt ett paket med PT-timmar! Det ska bli såååå skönt att köra skiten ur mig!

Gillar ni att träna?

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.