hälsa & friluftsliv

NATUREN SKAPAR VACKRA KONSTVERK

Har ni tänkt på att naturen skapar vackra konstverk?! Det gäller bara att se det. Att inte bara blåsa på i tillvaron utan stanna upp och se.

naturen skapar vackra konstverk

Vi var ju hos mina föräldrar på landet förra helgen. Vi fällde björkar och en äppelträdsgren. Vi jobbade på med att såga och släpa undan ris och slänga i släpkärran. Jag stannade ändå upp för att se. Den här vackra grenen till exempel. Verkligen ett mosskonstverk!

naturen skapar vackra konstverk

Den här riktigt gröna mossan. Eller lav kanske man ska säga. Det är nog lav. Just sån här vet jag inte om jag sett nån gång.

naturen skapar vackra konstverk

Och de här svamparna då. Så roliga. Undrar vad naturens tanke med de är. Vad har de för funktion, liksom? Kanske är det bara så att naturen skapar vackra konstverk för oss att se på 🙂

Veckans sista arbetsdag är här. Igen. Jag jobbar hemifrån som vanligt. Men idag har jag sällskap av Andreas. Han jobbar i princip alltid på kontoret, men idag jobbar han hemifrån. Mysigt att få sällskap, även om vi sitter i varsitt rum. Men vi fikar och äter lunch tillsammans förstås. Just nu på morgonen, innan jobbet drar igång, är han på grustaget för att köpa en släpkärra jord igen.

I helgen har vi inget bokat. Det blir såklart en hel del trädgårdsarbete. Kärra jord, sätta upp armeringsmatta och plantera om växter. Vi var ute en stund igår kväll, men det var helt hopplöst pga myggen. Det var bara att ge upp. Myggorna verkar inte tycka om klor så det funkar fint i spabadet. Ser fram emot kvällens bad.

Ha en fin fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.