hälsa & friluftsliv

PT-PASS PÅ GYMMET ÄR SÅ ROLIGT!

PT-pass på gymmet är verkligen nåt att satsa på. Det är så himla roligt och det ger så mycket mer än att träna ensam. Visst, det kan tyckas kosta mycket pengar, men det är så värt det.

PT-pass på gymmet

Jamen ni ser ju hur kul det är! 🙂

Jag har varit såååå dålig på att träna på ett bra tag, men kom igång i vintras lite smått. Det var nog tack vare att jag köpte ett paket med PT-timmar. Till en början sågs jag och PT-Jennie typ varje vecka eller varannan vecka.

Nu har jag glesat ut det lite till typ en gång i månaden för att hinna köra in mig på de nya övningarna som hon visar.

PT-pass på gymmet

Den här övningen biter riktigt bra i rumpa och lår. Verkligen en pulshöjare. Åtminstone för mig.

En av de största fördelarna med att ha en PT det är att man får veta HUR man ska göra övningarna för att minimera skador. Ja, både jag och ni vet ju att jag är rätt bra på skada mig ändå 🙂 Men att göra övningar fel känns så onödigt när man kan få hjälp med vad man ska tänka på.

De flesta bilderna är från våra första pass. Skönt att ha övningarna på bild så jag kommer ihåg dem när jag kör själv.

PT-pass på gymmet

Den här övningen är riktigt skön för min kontorsrygg och axlar.

Känner mig väldigt nöjd med att vara igång, även om jag verkligen borde köra lite oftare. Men vårt trädgårdsarbete med stenläggning får ju räknas det också. Igår kväll blev det inte ett PT-pass på gymmet utan ett pass på egen hand på gymmet, så i skrivande stund har jag rejäl träningsvärk.

Mitt mål är att hålla mig frisk och stark länge. Jag har ju känt i kroppen, de perioder då jag inte tränat, hur tung och stel jag känner mig. Det är ingen skön känsla. Mycket härligare att känna sig spänstig och mjuk i kroppen.

Hur gör du? Känner du dig nöjd med din träning eller icke-träning?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Hannas krypin
  5 maj, 2022 at 02:37

  Hade en period när jag tränade på gym men jag föredrar min hemmaträning. Min man är pt så har lyxen att inte behöva köpa in den tjänsten. 🙂 Bra övningar hon gett dig iallafall.

  • Reply
   Lena
   5 maj, 2022 at 08:00

   Hehe, ja det var verkligen en lyx att ha den ”tjänsten” så nära till hands! 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.