en blogg för att utmana

HAPPY VALENTINES DAY

 

När jag kom upp på morgonen hade A förberett min frukost, tänt ljus och lagt en gullig chokladask på min plats innan han åkte tidigt till jobbet. Så mysigt med små kärleksbetygelser. Det fick bli ett lite hastigt inlägg med grusiga bilder. Men vad gör väl det!?

Och med det hjärtat vill jag ge lite kärlek till er också. Till alla er som hänger här inne. Så glad för det! Ha en fin Alla hjärtans dag, vänner!

Må bäst!

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv