en blogg för att utmana

LÄNGTAR UT PÅ VANDRINGSLEDEN

 

Nu längtar jag verkligen ut på vandringsleden. Det är ett tag sedan vi var ute på en lite längre tur så jag känner suget nu. Dessutom ger sig pirret i magen till känna nu när det börjar anas lite vår i luften.

 

Längtar efter att sitta vid sjön och fika. Och låta solen värma ansiktet.

 

Längtar efter att blicka ut över vattnet och inte tänka på något alls.

 

Längtar ut på vandringsleden nu

Längtar ut på vandringsleden nu

Längtar efter tystnaden och lugnet som skogen ger.

 

Längtar efter att känna doften av skog.

 

Längtar efter att höra fåglarnas sång.

 

Längtar efter att göra en brasa. Göra mat och koka kaffe.

 

Längtar efter känslan jag har då solen går ner och det är dags att gå hem efter en skön dag på leden. Jag längtar ut på leden nu.

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv