en blogg för att utmana

NI FATTAR HUR JOBBIGT DET VAR VA’?!

 

Jag är säker på att de flesta av er fattar hur jobbigt det var. Jamen ni ser ju!

 

Jag beklagade mig för A i fredags kväll om att jag glömt köpa ett till ljus. Ett av de fyra ljusen hade spruckit trots att jag tryckte ner det så försiktigt, och sen missade jag alltså att fixa nytt.

 

Äsch, sa han, det är väl bara att använda de där tre ikväll och sen köpa fyra nya en annan dag. Visst, jag tycker ju ändå så mycket om den där stock-ljusstaken som jag köpte i Tyskland i höstas. Staken som förmodligen är tänkt som adventsljusstake. Staken som jag tycker ska få användas året runt. Så jag gick med på förslaget.

 

Det gjorde nästan ont i kroppen att titta på den där haltande staken. Stackarn! Visst fattar ni?! 🙂

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv