inredning

NI FATTAR HUR JOBBIGT DET VAR VA’?!

 

Jag är säker på att de flesta av er fattar hur jobbigt det var. Jamen ni ser ju!

 

Jag beklagade mig för A i fredags kväll om att jag glömt köpa ett till ljus. Ett av de fyra ljusen hade spruckit trots att jag tryckte ner det så försiktigt, och sen missade jag alltså att fixa nytt.

 

Äsch, sa han, det är väl bara att använda de där tre ikväll och sen köpa fyra nya en annan dag. Visst, jag tycker ju ändå så mycket om den där stock-ljusstaken som jag köpte i Tyskland i höstas. Staken som förmodligen är tänkt som adventsljusstake. Staken som jag tycker ska få användas året runt. Så jag gick med på förslaget.

 

Det gjorde nästan ont i kroppen att titta på den där haltande staken. Stackarn! Visst fattar ni?! 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.