inredning

DET ÄR DAGS ATT GNUGGA SÖMNEN UR ÖGONEN

 

Det är dags att gnugga sömnen ur ögonen, stoppa frukost i magen, ta på sig ansiktet och greppa datorväskan och kaffemuggen och åka till jobbet igen.

 

IMG_0675 kök x

Jag känner mig så där jättenöjd med helgen igen. Jag tränar varje vecka på att inte känna mig frustrerad trots att jag inte bockat av hundra saker på min to do-list. Visst, jag har lagt några timmar på kontorsstädning, men i väldigt lugnt tempo och jag accepterar att det knappt syns. Resten av helgen har jag mest såsat omkring. Planterat om en blomma, tvättat lite. Ja, ni fattar. Och jag känner mig nöjd! Framsteg!

 

IMG_0676 kök x

Där, på köksbänken, blandas havregryn med vatten och salt. Efter två minuter i mikron är gröten färdig. När gröten landat i magen tar de övriga morgonrutinerna över innan det är dags att sätta sig bakom ratten en timme (nästan).

Ha en fin start på veckan, vänner!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Suss
  22 februari, 2016 at 07:05

  Visst är det viktigt att ha den där känslan att vara nöjd, jag önskar alltid jag hunnit med mer…. Bra start på dagen då 🙂 Kram

  • Reply
   Lena
   24 februari, 2016 at 08:04

   Det händer inte ofta att jag faktiskt är nöjd. Så jag är stolt över mig själv 😉

 • Reply
  AngelicasVärld
  22 februari, 2016 at 07:21

  Ser super vackert ut!! Så fint!!

  • Reply
   Lena
   24 februari, 2016 at 08:05

   Tack! Vd roligt att du tycker det!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.