inredning

SOFFHÖRNAN ÄR NÄSTAN KLAR

Soffhörnan är nästan klar efter inflytt. Jag måste säga att vi har kommit hyfsat i ordning även om jag hoppats på att ha kommit betydligt längre än vad vi gjort. 

Vi har fixat och donat på olika sätt. Jag har gjort det mesta av inredningen medan Andreas gärna fixar ute med trädäck och annat. Jag ropar emellanåt då jag behöver bärhjälp eller då jag vill fråga om han tycker att det är okej som jag gjort. Tycker det är roligare när han är lite engagerad och tycker till. Det gäller att han ger mig rätt svar bara 😉 

Jag plockar, ställer på plats, backar lite för att titta på håll, plockar om, plockar bort, backar igen och byter plats tills jag känner mig nöjd. Åtminstone för stunden. 🙂

Det mesta är gammalt i vårt hem. Det enda som är nyköpt i den här bilden är zebrakudden och den lilla svarta kudden framför den. De stora svarta kuddarna är från Åhléns om jag minns rätt och den lilla aprikos-rosa kudden med fransar är inköpt på en av våra resor till Tyskland.

Ja, jag vet, bordet står inte mitt på mattan  och inte heller mitt framför tv’n. Mattan köpte jag på Ikea då jag flyttade till lägenheten. Den är väldigt smutsig och fläckig så den ska slängas. Det skulle kosta nästan hälften av mattans inköpspris att kemtvätta den så den får åka till Återbruket, men just för stunden får den funka. 

Soffhörnan är nästan klar
Soffhörnan är nästan klar

Soooom jag väntar på att taklampan ska kopplas in och sättas på rätt höjd. Jamen ni ser ju! Kabeln hänger ner i väntan på bättre tider, röd plast som skyddar stagen inuti lampan är kvar, en plastpåse hänger i lampan (fråga mig inte vad som är i den!) och hela rasket är inplastat. Kanske kanske kommer elektrikern den här veckan och fixar de sista beställningarna vi gjort. Förhoppningsvis kan han hjälpa till med lampan också.

I fredags var fiberinstallatören här för att koppla in det sista. Ni tror väl inte att vi nu har ett fungerande Wi-fi!?!? Nä, klåparna som var här i början på veckan drog bara in kabeln in i huset, men svetsade tydligen inte ute i gatan. Så teknikern som var här för att koppla in router mm försökte förgäves söka efter signalen. Det gick sådär va!!! Morr! Är det inte fantastiskt!

Soffhörnan är nästan klar

Men soffhörnan är nästan klar, som sagt. Mattan ska bytas ut och gardiner ska nog upp också. Sen så.

Fem dagars ledighet är över och det är dags att åka till jobbet. Ha en fin start på veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.