inredning

STRÅLANDE SOL PÅ VACKER VÅRBUKETT

Jag vaknar till strålande sol på vacker vårbukett. En fantastiskt vacker och spröd vårbukett. Hur härligt?!

Äntligen äntligen lyckas vi pricka en ledig lördag med vackert väder. Jag är så soltörstande.

Sol på vacker vårbukett
Sol på vacker vårbukett

Älskar att komma upp på morgonen då solen flödar in. Bästa känslan! Och bästa tillfället att ta fram stora systemkameran. Plötsligt känner jag fotoglädjen bubbla upp. Jag har ju visserligen fotat en del hela vintern, mest med kompaktkameran och luren, men systemkameran är det ju annat med. Och det är annat att fota i dystert vinterljus jämfört med vårljus.

Denna fina vårbukett kommer från Asplunds blomsterhandel.

Vi har planerat att ta en vandringstur i Härjarö naturreservat idag och har följt väderprognosen hela veckan. Hör å häpna, den har stämt! Den har visat sol hela tiden och det slog dessutom in i verkligheten också.

En vacker vårbukett från Asplunds blomsterhandel
En vacker vårbukett från Asplunds blomsterhandel

Så. Nu i dessa galna coronatider drar vi till skogs. Där känns det ganska riskfritt att bli smittad och att smitta. Nope, jag tillhör inte de oroliga, som vanligt, men jag gör vad jag rimligen kan för att inte sprida vidare. En resa till Tyskland är inställd. Ett 50-årskalas är inställt. Och troligen kommer påskmiddagen att ställas in.

Dags att förbereda för en krispig och solig vårvinterdag längs vandringsleden.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.