bygga nytt inredning

VI FLYTTAR SNART OCH HÅLLER PÅ ATT PACKA

Vi flyttar snart så vi håller på att packa för fullt. Vi flyttar tillbaka till den lägenhet som jag bodde i ett par år innan jag träffade Andreas. Hittade några gamla bilder. Älskar ljuset i den där lägenheten.

Vi flyttar snart tillbaka till lägenheten.
Vi flyttar snart tillbaka till lägenheten.

Dottern och hennes sambo har hyrt den i andra hand i ett år, under tiden vi skulle provbo tillsammans 🙂 Ja ni vet man måste ju lära känna varandras regelböcker och sånt 😉 De flyttade ut för några veckor sedan.

Igår hade vi möte med markentreprenören. Vi fick en hel del frågetecken uträtade. Det känns riktigt bra med honom. Det känns som att han vet vad han pratar om. Planen är att de sätter skopan i huset vecka 47 för att riva och sedan göra grunden för det nya.

Innan huset rivs så ska vi själva riva en hel del för att spara kostnader. Vi ska själva ta hand om taktegel, fönster, dörrar, kök, badrum, elkablar, innertak osv. Vi ska strippa det trärent helt enkelt. Som privatperson får man tippa gratis på Återbruket, medan det blir stora tippavgifter för en entreprenör som tippar osorterat byggmaterial. Och det skulle så klart vi få betala. Nä, bättre att lägga pengarna på annat istället. Och det är nog rätt roligt att riva också.

Vi har börjat flytta så smått. Lägenheten står ändå tom så det är skönt att kunna småflytta lite, och till och med packa upp vartefter, för att sedan flytta bara det sista när det är dags. I mitten av oktober blir det nog flytt på riktigt. Hörrni, det är nära nu! Vi flyttar snart!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.