en blogg för att utmana

SKÖNT ATT TA HAND OM SIG SJÄLV EMELLANÅT

Är ni bra på det där? Bra på att ta hand om er själva emellanåt? Jag vet inte riktigt om jag kan säga att jag är bra på det, men jag gör mitt bästa. Då och då pysslar jag om mig lite extra. På lite olika sätt. Igår var jag ledig och tog hand om mig på flera sätt.

 

Jag köpte mig lite fina blommor på vägen hem från jobbet i förrgår som jag kan njuta av nu när jag är hemma ett par hela dagar.

 

Ta hand om sig själv med en smoothie

Ta hand om sig själv med en smoothie

Jag bjöd mig själv på en smoothie och kaffe. Aaaahhh, vad gott! Att ta det lugnt och pausa är att pyssla om sig. (Jodå, fotot är taget spikrakt. Det är de gamla plankorna i bordet som är skeva 🙂 ).

 

Jag passade på att boka in ett PT-pass när jag ändå var ledig. Snacka om att tand om sig! Jamen ni ser ju hur nöjd jag ser ut. Med dubbelhakor och allt 🙂

 

Efter PT-passet fixade jag ett mellis på ägg, juice och kaffe. Kändes gôtt i magen.

Passade på att köra lite bodyscrub i duschen och sen…

 

… när jag ändå var i farten så fick det bli en ansiktsmask också. Och vet ni vad. Jag struntar i att det är helt ostylat i bakgrunden. Jag inbillar mig att det ser ut så där hemma hos de flesta. De flesta har väl inte så där perfekt vikta handdukar på torken (som man oftast ser på bloggbilder), o-tända ljus och annat skrammel på bänken. Snälla, säg att det är så!

 

Ojoj, vad jag tog hand om mig igår. Jag hade tänkt att ta ett fotbad och göra en liten fotbehandling också. Men nån måtta på omhändertagandet på en och samma dag får det allt lov att vara. Fötterna sparade jag till idag istället.

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv