en blogg för att utmana

SNEAKPEEK PÅ VARDAGSRUMMET

 

Jag har nämnt att vi hållit på att fixa hemma hos A. Vardagsrummet håller på att få sig en liten översyn. Hans hylla är från Hedenhös tid och rymmer inte så mycket.

 

Han pratade om att han ville byta ut den. Jag tipsade om hur han skulle kunna göra på ett rätt billigt sätt och lite personligt. Ni vet, när man får en bild i huvudet och försöker förklara. Njae, tyckte han, jag är rädd att det blir som en mörk vägg (framför en redan mörk vägg). Men med lite kvinnlig list och bearbetning så har det växt fram.

 

Trollen som han fått i present gillar jag. De är lite coola och roliga.

 

Så, några Bestå-skåp på Blocket, högtalare, glasluckor, vanliga luckor, belysning, ljus och en växt i en salig blandning. Eller en vardagsrumshylla to be. Eller förvaringsskåp in the making. Kalla det vad du vill, men snart är det klart i alla fall.

Och plötsligt var det fredag igen. Förhoppningsvis blir det nya klart i helgen och den gamla får bli lite bränsle på värmeverket via Återbruket.

Må bäst!

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv