en blogg för att utmana

SOM DET BRUKAR SE UT DÅ JAG ÄR LEDIG

 

Om jag inte bestämt mig för att ta ett träningspass tidigt på morgonen så är det så här det brukar se ut då jag är ledig. Och ledig, det är jag idag och imorgon.

 

Så mysigt att tassa upp och göra frukost. En frukost som oftast är same same. Havregrynsgröt, eget hälsobröd, apelsinjuice och kaffe.

 

 

Jag trycker igång Nyhetsmorgon, tänder ljus och kryper upp i sängen.

Jag ska ägna förmiddagen åt att plocka lite här hemma, jobba en del med bloggen och surfa runt på andra bloggar så klart. På eftermiddagen har jag ett PT-pass inbokat. Det var nog två år sedan sist. Njae, inte två år sedan jag tränade. Det gjorde jag både i söndags och måndags, men två år sedan jag träffade en PT. Det ser jag fram emot.

 

Det verkar vara lite kallare idag idag. Ett par minus. Inte så kallt som A har på sin tjänsteresa i Montreal. Där är det bortåt 20 minus.

Nähäpp, frukosten är uppäten. Kanske dags att kravla sig ur sängen.

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv