livet

TVÅ DAGAR TILL MED PYSSEL

 

Jag berättade i fredags om hur jag hade pysslat om mig själv under den lediga torsdagen. Även fredag och lördag innehöll en hel del av den varan.

Vaknade min andra lediga dag och möttes av underbara strålar i vardagsrummet och köket. Jag kände mig så där skönt stel i kroppen efter ett ordentligt träningspass dagen innan.

 

Åt frukost, gjorde blogginlägg, surfade runt på lite bloggar, och gjorde mig i ordning för dagen. Hade en nöjd känsla från gårdagen, att jag hade pysslat om mig själv ordentligt. Och pysslandet fortsatte även fredag och lördag 🙂

 

Bäddade rent i sängen. Att krypa ner mellan rena lakan är väl en underbar känsla!

 

Sen drog jag iväg på en första aptråkig aktivitet. Är ni fler än jag som hatar biltvättar?! Jag åkte hemifrån kl 10 och var tillbaka 11. Jamen ni hör ju! En timme då det bara är att sitta stilla! Jag hade i alla fall en smoothie och kaffe med mig för att göra det hela lite skojigare 🙂

Passade sen på att handla när jag ändå var ute och åkte. Hem på lunch.

 

Att pyssla om sig själv

Att pyssla om sig själv

Sen nästa aptråkiga. Att besöka det här stället. Men jag ser även det som att pyssla om mig själv. Jag fick en okejstämpel i rumpan. Inga hål. Ska tillbaka och slipa lite tandsten bara. Och laga en tand. Alltså, en tand, inte ett hål. Jag har lyckats bita av en tand så den är halv. Näe, jag känner inte det minsta obehag, rädsla, fobi, what ever. Har aldrig förstått vad man ska vara rädd för. Men fobier finns det ju sällan nån logik bakom.

 

På vägen tillbaka från tandhygienisten studsade jag in på Valja Mi. Fyndade en flerfärgad långskjorta och en leoklänning på 60%. Båda i viscose. Hur sköna?! Jodå, rättså… 🙂 Sen skulle jag bara in på Lindex för att köpa strumpbyxor. Heeeela butiken var fylld med vårnyheter… Jamen det här är ju också att pyssla om sig. Lite? Visst?!

Lite senare mot kvällningen kom dottern över en stund. Så mysigt att få ha henne som sällskap till middag.

 

Igår var sista dagen i ensamhet. Jag sprang till gymmet som uppvärmning, som jag brukar. Körde ett pass som PTn lärt mig två dagar innan. Fick korta ner det en liten aning eftersom jag hade begränsat med tid.

 

Sprang hem på stapplande ben, som jag brukar. Duschade och åt lunch. Drog sen till Arlanda för att hämta A som varit på tjänsteresa till Canada. Mysigt att ha fått hem honom igen! Det blev en lugn kväll med middag och Mello.

Och idag?! Ingen aning. Mulet, grått och lite småblåsigt. Blää. Men en prommis blir det nog i alla fall.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.