en blogg för att utmana

VÅRVINTERN SPIRADE

 

Vårvintern spirade och visade sig från sin bästa sida i helgen. Så härligt att ta en promenad på golfbanan. Det var faktiskt rätt mycket snö kvar där.

 

Snart snart kommer björkarna att skifta i grönt.

 

Här gick det rätt bra att gå. Det var värre på andra håll där det var alldeles isigt och med lite vatten på.

 

Det gäller att passa på att gå här innan det finns risk att få golfbollar i huvudet.

 

Visst är de coola de där. De står där så ståtliga och egensinniga. Väldigt speciella. Men hörrni. Testa inte att ta in dem. Det har jag fått lära mig den hårda vägen 🙂 Men det har jag säkert berättat om.

 

Idag tog jag lite sovmorgon och jobbar sen hemifrån idag. Jag ska strax skjutsa A till Arlandabussen. Han ska på tjänsteresa till Canada och kommer inte hem förrän på lördag eftermiddag. Det kommer att kännas jättekonstigt att inte ses på så många dagar.

Jag kommer nog inte ha några problem att fylla dagar och kvällar. Har som vanligt en låååång lista över allt jag vill passa på att göra och kommer inte att hinna hälften 🙂

Ikväll blir det en blogggdejt minsann. Det ser jag fram emot!

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv