livet

ÅRETS FÖRSTA RESA ÄR BOKAD

 

Älskar att sitta i början av året och fundera på hur äventyrandet kommer att se ut framåt. Drömma, önska, fantisera och planera. Vilket resmål ska prioriteras ner i närtid och vilket ska få komma högre på priolistan.

 

En resa som nu är mer eller mindre tradition är kryssning Göteborg – Kiel med A’s familj. Eftersom de har rötterna i Tyskland så har de åkt tillsammans i många år. Och nu har även jag den stora äran att få följa med. Det uppskattar jag mycket!

 

Men vad i hela världen har skålarna med en båtkryssning att göra, undrar ni förstås? 🙂 Det är inte svårare än så att jag köpte dem på den första Kielresan jag var med på. Hittade dem i butiken Søstrene Grene, en dansk inredningsbutik som jag gillade men aldrig hört talas om tidigare. Den finns på flera platser i Sverige och övriga världen.

 

Vi hade egentligen årets första resa inplanerad i helgen som var, men den tvingades vi boka om till i juni istället. Så. Årets första blir nåt helt annat. I mitten av april drar vi iväg på en liten kryssning igen. Det ser jag fram emot.l

Och jag ser fram emot andra resor och äventyr som finns i drömma- och planerastadiet än så länge. Weeeiii! Älskar’t!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Milla
  13 mars, 2019 at 11:51

  Å man blir så planeringssugen när man läser det du beskriver! Att kunna resa, men ”tvingas” välja är ju förmånligt. Och sen fundera över hur man begränsar sig till komponenterna Tid Ekonomi Klimat. Det är vad jag funderar över i alla fall 🙂
  Min lilla dröm är att åka till Sydafrika runt jul och nyår. Vi får se om vi genomför det, är ju en del att planera i sånt fall.Men så finns det mkt annat att se och göra. KRAM
  (är lite ofrekvent att läsa och kommentera tyvärr, mkt stress i livet har det varit ett tag)

  • Reply
   Lena
   14 mars, 2019 at 07:32

   Jamen precis. Det är ju vissa saker att ta hänsyn till. Sydafrika finns på min önskelista också. Jul- och nyårshelgen i år är ju toppen för många arbetstagare. Inte många semesterdagar för många dagars ledighet. Men för min del så är det omöjligt att vara ledig efter nyår tyvärr.

   Inte bra med stress. Bloggläsande är ju en bra och enkel sak att prioritera bort i det läget. Ta hand om dig vännen!

 • Reply
  FREEDOMtravel
  14 mars, 2019 at 09:59

  Härligt med en liten kryssning att se fram emot! Gillar färjan mellan Göteborg och Kiel!

  • Reply
   Lena
   14 mars, 2019 at 08:01

   Jaa, jättehärligt!

 • Reply
  Ulrica
  20 mars, 2019 at 08:48

  Åh, vad härligt med att ha resa inbokad :). Och du, vet du att Söstrene Grene numera har butik på Erikslund i Västerås? Mycket fina små saker :).
  Kram

  • Reply
   Lena
   1 april, 2019 at 08:31

   Ja, jag har faktiskt sett att de har öppnat en butik där, men har inte hunnit titta in.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.