livet

MYSIG HELG MED VISST KAOS

Såklart att jag hade en mysig helg. Men såklart blev det ett visst kaos. Det känns som att det tenderar att bli det när jag är i farten.

Här tar Katarina, Helena, Ulrica och jag en lunchpaus i fotokursen. Men vi börjar från början.

Ulrica plockade upp mig på fredagseftermiddagen och gasade iväg till Västerås. Helena och Katarina var redan på plats i stan och shoppade runt lite. Jag och Ulrica checkade in på Best Western Plaza och kastade in väskorna. Här började första kaoset. Jag ser att batterisymbolen i ”finkameran” larmar, trots att jag laddat den fullt. Förmodligen är batteriet för gammalt. Min hjärna klarar inte av såna där motgångar så jag ”stängde ner” och tänkte att jag får använda mig av ”lilla” kameran. Den som jag oftast använder numera. Men Ulrica tyckte det var synd eftersom målet med dejten var ju att jobba med bilder. Vi (hon) fixar! Hon ringer till en fotoaffär och dividerar en stund. Vi gick dit och satte batteriet på laddning hos dem. De hade inga nya batterier, men tipsade om Netonnet. Jag tyckte inte vi skulle besvära oss med att åka dit. Men jodå, sa Ulrica, stoppade in mig i sin bil och gasade iväg dit. Jag köpte nytt batteri, hon körde mig sen tillbaka till fotoaffären, jag tog tillbaka det gamla vid det laget lite laddade batteriet, och satte det nya batteriet på laddning där över natten. Så. Det började med visst kaos, men problem solved! Alltså hon är ju en klippa, måste jag säga igen!

Vi anslöt med de andra på rummet för lite bubbel och babbel innan vi åkte upp i Sky Bar för en drink. Naturligtvis måste man välja en fotovänlig Aperol Spritz.

Nästa aktivitet var en middag på tapasrestaurang Boca som Ulrica hade fått tips om. Jättehärlig inredning, lugn ljudnivå och trevlig servitör. Besöket hade kunnat vara lite bättre.

Jag tyckte maten var okej, men de andra gillade den inte speciellt. Sen var det lite märklig service. Han kom ut med mat och dryck i rimlig tid och plockade undan tomma saker. Men vi fick fånga en tjej i farten och be om påfyllning av vattnet och vår servitör frågade inte en enda gång om vi ville ha nåt mera att dricka, nån mera tapas-rätt eller nån dessert.

Mysigt och trevlig ställe, men har lite att jobba på, som sagt.

Tillbaka till hotellet hoppade Helena isäng medan vi andra tre fortsatte med bubbel och babbel på vårt rum.

Mera bilder, fotokurs, fotoredigeringskurs och mera kaos får bli i ett annat inlägg.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Tina ME
  14 april, 2019 at 01:01

  Vad härligt det ser ut! Jag hade ju som sagt velat hänga med er men det går fler tåg. Ser fram emot era inlägg från lördagen :-). Ha en fin söndag! Kram Tina

  • Reply
   Lena
   14 april, 2019 at 08:20

   Next time! Ha en fin söndag du också!

 • Reply
  ulrica
  15 april, 2019 at 03:44

  Jag är glad att ha en Lena i mitt liv <3. Vilken tur att vi kompletterar varandra. I ditt sällskap hittar jag lugnet och förstår att även jag måste tagga ner och andas ibland :). Tack för en supermysig helg!! Nästa gång kan vi väl ta skogen, med foto, grillning och (inte så lång, tänk på latmasken) vandring?
  KRAM

  • Reply
   Lena
   23 april, 2019 at 08:53

   Naaaww, gulle dig! Ja, vi kompletterar verkligen varandra. Jag tar gärna en tur i skogen med extra allt, vid tillfälle!

 • Reply
  MERA FOTOKURS OCH KAOS - Gott för själen
  16 april, 2019 at 10:40

  […] kaos, bubbel, babbel i uppstarten av vår blogg-tjej-foto-träff, sov vi gott på vårt fina […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.