livet

FÖRBEREDER FÖR KALAS

Skönt med en ledig dag mitt i veckan. Jag hade gärna haft det varje vecka. Det blir dock inte helt ledigt idag eftersom vi ska förbereda för kalas. Min familj kommer för lite firande. Dels ska vi fira morsdag och dels ska vi fira A’s födelsedag.

Den här bilden tog jag hos A i helgen. Nu sjunger syrenerna på sista versen. De är så vackra. Synd att de blommar så kort tid. Och sen när de blommat över står där en aptråkig grön buske precis utanför köksfönstret. Men jaja, den är ju fin så länge det varar.

Nähäpp, bäst att sätta fart att göra både lägenheten och sig själv representabel.

Önskar er en fin helgdag.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.