livet

RÖD ÖL OCH VARMA SOMMARVINDAR

Den rubriken låter väl härlig va, röd öl och varma sommarvindar!?

Jag lyckades komma iväg i bra tid från jobbet igår. När jag varit hemma en stund så avslutade Andreas sitt sista telefonmöte och vi tog först lite rosé i loungen. Vi fixade och donade lite och en tag senare testade vi nummer tre av fyra öl som vi fick av barnen i present. Wrapped in red är en skånsk ale innehållande körsbär, hallon och jordgubbar. Väldigt speciell smak, fruktig och syrlig. Men förväntar man sig ölsmak så blir det en konstig känsla när det inte smakar det minsta öl. Rätt god och läskande smak, men kanske inte en öl jag skulle köpa igen.

Röd öl och varma sommarvindar
Röd öl och varma sommarvindar


Hörrni, vilket väder vi har. Hela mitt flöde av sociala medier är fullständigt nerlusat med roséglas, glass och bad. Underbart! Idag på förmiddagen ska vi nog slipa en vägg på boden på förmiddagen innan solen kommer runt där. Sen får vi se vad vi hittar på.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.