livet

SAMBO MED TVÅ HEM

Vi har sagt ett tag att vi är sambo med två hem. En våning i stan och ett torp på landet, som A lite skämtsamt brukar säga. Relationen har liksom passerat några stadier under de 19 månader som gått sedan vi träffades. Först dejtade vi, sen var vi tillsammans som ett par, sen blev vi särbos. Sen har vi mera levt som sambos, men med två hem.

Att man skulle kalla min hyrestrea för en våning… njae. Inte riktigt, va’?! Visserligen ligger den mitt i stan, så det är ju rätt 🙂 Förresten, vad är skillnaden mellan lägenhet och våning?!

Och torpet på landet då. Det är ju förstås inget torp på landet. Det har varit det förr då det byggdes visserligen, men nu är det ett litet hus mitt i ett av Enköpings mest populära villaområden. Väldigt nära centrum. Så det beror ju på hur man vill vinkla det 🙂

Bilderna är från i mars då vi hade uppdaterat A’s vardagsrum lite. De vita väggarna och den mörklaserade brädväggen hade han redan. Jag hittade några skåp på Blocket (Ikeas Bestå) och vi köpte tre planhyvlade brädor för att mjuka upp det mörka lite. Sen var det bara att piffa lite med det som fanns och en liten ny blomma med korg. En liten mix av vad han gillar, vad jag gillar och vad båda gillar, helt enkelt.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.