livet

SKÖNA SEMESTERDAGAR

Jag har haft två riktigt sköna semesterdagar till att börja med. Härligt att vara så här i början av semestern och ha många dagar kvar. Att sedan tre veckor går blixtsnabbt, det bortser jag ifrån just nu.

Jag sådde för första gången blomfrön i våras. Jag sådde Ringblommor och Aster. Asterfröna hade ingen lust alls att leverera blommor. Inte en tillstymmelse. Har ingen aning om vad som var fel. Sådde jag för tidigt så de inte klarade nån frostnatt, sådde jag för djupt, sådde jag för grunt eller har de velat ha mera vatten? Ingen aning.

Men ringblommorna, de levererar orange och gula solar i en lång rad så man nästan blir bländad. Så härligt att kunna plocka in snittblommor.

Blommorna står precis i kanten mellan A’s potatisland och grannens ogräs.

Det lilla enkla är något jag uppskattar en ledig semestermorgon.

Igår var det en härligt solig dag och idag ska det bli ännu mer blå himmel. På eftermiddagen kommer mina föräldrar och svärisarna på fika till oss på Torpet på landet, (som inte är nåt torp på landet). Så dagen får starta med nån timme städning och många timmars solande. En perfekt mix om du frågar mig.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.